Се продава куќа во Делчево

Се продава куќа во Делчево со:

  • Подрум 37 м²
  • Приземје 110 м²
  • Кат 140 м²
  • Поткровје 99 м² со централно греење
  • Сопствен двор 500 м²

Цена 169.000 евра

Телефон: 070/235-463 Ванчо

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*