Се продава плац во населба Басарица

Се продава плац со површина од 535 m2 во населба Басарица во Делчево со комплет обезбедени:

  • Одобрение за градба
  • Проект за градба
  • Платени комуналии
  • Вода
  • Струја
  • Атмосферска канализација

Цена по договор.

Контакт телефон: 075/254-540

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*