Оглас: Вработуваме техничар за преработка на овошје, зеленчук и сокови!

РУДИНЕ ММ ДОО Скопје, РЕ Делчево, за потребите на својата подружница вработува:

Техничар за преработка на овошје, зеленчук и сокови на определно работно време од 6 месеци можност за продолжување на договорот за вработување.

Опис на работни обврски и одговорности:

  • Подготовка, водење и надзор на производството;
  • технички работи во подготовката на активностите за развој и унапредување на производите и технологијата;
  • испитување на квалитетот;
  • примена на технички знаења и искуства за утврдување и решавање на
  • оперативни проблеми;
  • техничка помош во примената на одделни материјали и производи;
  • изработка на извештаи и оперативна и техничка документација;
  • надзор на други работници.

Идеални кандидати се:

Комуникативни личности;

Минимум средно образование Искуство ќе се смета за предност;

Со основно познавање од областа на компјутерско работење (MS Office)

Доколку сакаш да станеш дел од РУДИНЕ ММ ДОО, испрати твое CV на e-mail: ivana@rudine.com.mk или до канцеларијата на РЕ Делчево, најдоцна до 08.03.2022

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*