,,Посветено на жените” – Отворен настан во Делчево

,,Посветено на жените” е отворен настан во организација на НВО ,,КХАМ” Делчево кок денес со почеток во 13 часот ќе се одржи во Градскиот парк во Делчево. Еве што велат организаторите во најавата за настанот:

11ти март го посветуваме на жените!

Со големо задоволство те покануваме на отворен настан во паркот на Домот на култура на Делчево.

Заедно со Огнен Јанески ќе зборуваме за жените и ќе го посветиме денот на разговор и совети за благосостојбата и среќата на секоја од нас.

Придружи ни се на 11ти март со старт од 13ч.
Влезот е бесплатен.

Те очекуваме,
НВО „ КХАМ“Делчево

Линк до локација: https://goo.gl/maps/AwavJRN25TqzRkPt7

Како увертира за настанот погледнете го настапот на извршниот директор на КХАМ, Бети Толевска

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*