Младинските категории на ФК ,,Брегалница” Делчево и ОФК ,,Малеш” Берово ја започнаа авантурата во овогодишната Детска лига

Објава на ФК Брегалница Делчево – млади категории

🌬⛅️ Ладно време,топли срца ❤️!!! Денес со нашите пријатели од Берово ја започнавме авантурата во овогодинешната детска лига,со безброј детски насмевки, среќни тренери и родители и многу, многу голови ⚽️⚽️⚽️

До следно видување, пријатели💙🤍💙

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*