Пријателска средба помеѓу младите генерации на ФК ,,Брегалница Делчево” и ОФК ,,Малеш”

Пријателски натпревар од генерација 2008 денес одиграа фудбалерите на Фк ,,Брегалница Делчево” ОФК Малеш.

Ова е прв официјален натпревар за фудбалерите од Берово.

Фотогалерија од денешната дружба:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*