Во тек интервенција за гаснење на пожар во атарот на село Цера

Во каменичкото село Цера во тек интервенција за гаснење на пожарот кој избувна во атарот село Цера.

Како што информираше командирот на ТППЕ М.Каменица во близина на ,,Куклите” спасени се куќите, а пожарот се шири кон Црна река.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*