Во пожар изгоре кровна конструкција и дел од спрат во село Габрово

Во пожар кој денес попладне избувна во куќа во село Габрово целосно изгоре кровна конструкција и дел од спрат.

Територијалната противпожарна единица од Делчево која интервенираше со 3 цистерни и 8 пожарникари спречи ширење на пожарот во останатиот дел од куќата и блиската околина.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*