СООПШТЕНИЕ: И покрај штрајкот, ќе продолжи згрижувањето на дечињата во делчевската градинка

Поради најавата за генерален штрајк на СОНК на 11 април (понеделник), Општина Делчево ги известува родителите чии деца посетуваат детска градинка на територијата на Општина Делчево дека згрижувањето ќе продолжи нормално да функционира, со сите услови за престој во временскиот период додека се одвива штрајкот.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*