Богдановски втор на Балканот, подготвен за следните предизвици

Објава на Петар Богдановски (боди билдер по потекло од Делчево):

🏆IFBB Balkan Championship 🇷🇸🇲🇰

🥈 Second place.

Задоволен од мојот настап сребрен медал и втор на балканот. Формата што ја покажав е мојата животна форма, тоа значи дека пак се победив самиот себе и покажав дека константно прогресирам и напредувам а тоа за мене е најголемата победа. Победникот го одлучија ситници и детали но тоа е неважно му пружив рака на победникот и му честитав за победата. За целиот мој пакет и форма што ја презентирав на Балканското првенство е заслужен само еден човек Тоше Живков тој веруваше во мене и кога јас самиот не верував во себе а јас ветив дека не смеам да го изневерам и обрукам. Комплиментите и убавите зборови што ги добив од претседателот на IFBB Rafael Santoha за мене се голема мотивација за следните натпревари да бидам уште многу подобар и вредат повеќе од секој златен медал. Благодарам на сите за убавите зборови, пораките и честитките и подршката кој ги добив. Продолжуваме понатаму кон нашите следни цели и натпревари, секако во уште подобро издание и појака форма.💯🏆

IFBB Herkules Grand Prix 15-17 April Skopje, Macedonia 🇲🇰

European Championship 4-9 Maj Santa Susana, Spain 🇪🇸

See yaa 🤫🏆

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*