Отворена сметка за обнова на црквата Св.Атанасиј во село Нов Истевник

Отворена е сметка за собирање средства за обнова на црквата Св.Атанасиј во село Нов Истевник која изгоре во пожарот минатото лето.

Од Црковниот одбор упатуваат апел до сите верници и хумани луѓе да донираат во рамките на своите можности, со цел побрзо нејзино возобновување.

Ви благодариме за хуманоста

Црковен одбор – Нов Истевник

Киро Гоцевски

Комерцијална Банка А.Д. Скопје Трансакциска сметка 300057117646391

За странство: IBAN:MK07300301053980584. BIC/SWIFT CODE: KOBSMK2XKOB

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*