Концерт на Академскиот хор ,,Мирче Ацев” в петок во Делчево

Во пресрет на првомајските празници ,,Центарот за култура од Делчево на 29.04.2022 година организира концерт на најдоброто од Македонија.

Влезниците по цена од 100 денари може да ги набавите секој работен ден од 8 и 30 до 15 часот.

Концертот ќе се одржи во кино-салата со почеток во 20 часот.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*