Ервин Бекиров од ООУ ,,Ванчо Прке” вицешампион на 300 метри на Државното првенство во атлетика

Честитки за ученикот Ервин Бекиров ООУ “Ванчо Прке” Делчево за освоеното 2-ро место на државното првенство во Атлетика на трката на 300 метри и честитки и до останатите ученици за покажаните резултати Андреј Антовски, Матеј Тодоровски, Мелита Стојменова, Катерина Трајковска, Мелита Јовановска и Деника Спасевска од СОУ”М.М.Брицо” .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*