Ученичката Ивана Пејчиновска најдобра на Меѓународниот ликовен конкурс ,,Пролетта врз лист”

ООУ „Св.Климент Охридски “Делчево учествуваше на Меѓународниот ликовен конкурс на тема „Пролетта врз лист “ 2022.

Конкурсот е организиран од страна на Општина Ќустендил Република и на истиот ученичката Ивана Пејчиновска од 7-3 одд. освои Прво место.

Честитки до ученичката и менторот.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*