Блиц интервју со делчевскиот гитарист Дарко Тасевски

Гитаристот Дарко Тасевски од Делчево во последно време е доста активен на музички план, што беше причина да поразговараме за сето она што го работи, … Continue reading Блиц интервју со делчевскиот гитарист Дарко Тасевски