Комедијата ,,Чекајки го министерот” во сабота во М.Каменица

ЛИДИЈА ВУКИЧЕВИЌ, СЕМИР ГИЦИЌ И САШО РИСТОВСКИ во Балканската хит комедија “ЧЕКАЈКИ ГО МИНИСТЕРОТ” оваа сабота 28.05.2022 со почеток во 19 часот ќе биде прикажана во киносалата во М.Каменица.

Дејството на претставата се случува во руинирана кафеана, за чие реновирање во очекување на доаѓање на министерот е ангажиран дизајнер.

Покрај Лидија Вукичевиќ, актерка која публиката ја знае од серијата „Бољи живот” и серијалот филмови „Жикина династија“, во претставата игра и Сашо Ристовски, како и Семир Гигиќ, кој воедно е автор на текстот и режисер на претставата.

ВЛЕЗ:200 ДЕНАРИ, КАРТИТЕ ОД ДЕНЕСКА МОЖЕТЕ ДА ГИ НАБАВИВАТЕ ВО ДОМОТ НА КУЛТУРАТА СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 08.00 ДО 15.00 ЧАСОТ.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*