Отворен ден во СОУ ,,Миле Јаневски – Џингар” во Македонска Каменица

Средниот општински училиштен центар Миле Јаневски-Џингар од Македонска Каменица организира отворен ден за своите идни ученици кој ќе се одржи на 27 мај 2022 од 11 ди 13 часот, на кој ќе се презентираат образовните профили на кои можат да се запишат деветоодделенците од оваа општина.

На церемонијата ќе бидат присутни претставници од локалната самоуправа и компаниите со кои соработува училиштето.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*