Делчево за прв пат добива дипломиран тренер и Tениска Академија

⚠️ Тенис за Вашите деца – Уписите се во тек ⚠️

➡️Ве очекуваме сите за нови успеси на тенискиот терен.
➡️Искористете го максимално спортски ова лето 🌞
➡️Тенис за целото семејство 👨‍👩‍👧‍👦
➡️Одлична локација

🎾Тенисот е еден од најсигурните спортови, општо важи за многу безбеден спорт од аспект на повреди.

Лична изјава на тренерот:

Спортот е единствен начин за зачувување на здравјето, за споделување на фамилијарни моменти, за зајакнување на довербата и многу важно е уште од мали нозе да ги научиме нашите деца да го пополнат нивното време со нешто што е добро за нивниот личен развој. Свесни сме дека модерното време и неискористеното време може само да им наштетат.

⚠️⚠️ КАРДИО ТЕНИС ЗА ВОЗРАСНИ⚠️⚠️

Многу забава ❤️ и нов начин да се запознаеш со тенисот 🎾

🎾 Одлична цена
🎾 Термини прилагодени на Вашето слободно време
🎾 Професионален тим и дипломиран тренер

🎾Тенис за Вашите деца.

🎾 Тенис за најмалите од 4-6 год.
🎾 За млади и силни 6-10 год.
🎾 Подготвени за предизвик od 11-17 год
🎾 Кардио тенис за возрасни

Побрзајте и закажете бесплатен пробен час со обезбедени тениски топки и рекети за сите возрасти.

Уписите и формирањето на групи трае до 6 јуни 2022.

Контакт ☎️ 070 861 122

Заследете ги на Инстаграм nnvtennisacademy и Фејсбук https://www.facebook.com/Nnvtennisacademy-104292312305888/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*