Салон за убавина NV BEAUTY

Ново!!!

Салон за убавина NV BEAUTY

На влезот во село Ѕвегор, посетете го новоотворениот Салон за убавина NV BEAUTY и овозможете си квалитетни услуги со високо квалитетни материјали.

Салонот NV BEAUTY ви нуди:

  • Надградба на свилени трепки
  • Lash Lift
  • Депилација
  • Хијалурон пен

Грижата на вашето тело препуштете ја на лица со меѓународни сертифицирани лиценци.

Заследете го профилите на NV BEAUTY INSTAGRAM и NV BEAUTY FACEBOOK

NV BEAUTY е пријатно место и за вашите најмали каде ќе можете безбедно да ги оставите под постојан надзор.

Посетете ги и уверете се во квалитетните услуги кои ги нуди Салонот за убавина NV BEATY

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*