ОГЛАС: Се продава фарма за магариња

Се продава фарма за магариња:

  • 44 магариња
  • Зграда од 300 м2
  • Комплет механизација
  • 1000 литри замрзнато магарешко млеко
  • 1,5 хектар земјиште

Фармата се наоѓа во село Нов Истевник, Делчево.

Телефон за контакт: 071/504-333 (Киро Гоцевски)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*