„Џифони патува“ на 2 и 3 јуни во Македонска Каменица

Џифони Македонија во Домот на Културата
Биди дел на најдобриот филмски фестивал за деца и млади, Џифони Македонија кој ке се одржи во просториите на КИЦ ,,Романса” односно во Домот на Културата во Македонска Каменица.

Филмскиoт фестивал за млади „Џифони патува“ во Македонска Каменица ќе се одржи на 2 и 3 јуни 2022 од 10 до 14 часот

На фестивалот ќе се прикажуваат филмови за млади, а програмата ќе се збогати и со три работилници.

На театарската, фотографската и ликовната работилница младите од Македонска Каменица ќе ја поттикнат својата креативност и ќе се забавуваат.

Влезот е бесплатен.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*