Во тек пријавувањето за Меморијалниот турнир во чест на Филип Стоичов

Меморијалниот турнир во мал фудбал ќе се одржи во чест на нашиот син, брат и другар Филип Стоичов кои за жал прерано не напушти.

Пријавување на екипи на телефонските броеви:
076 687 443 (Александар)
078 220 149 (Даниел)

Пријавување најкасно до 31.07.2022
Секоја пријавена екипа ја следува дрес.
Составот на екипите е 5+1

НАГРАДИ ЗА ОСВОЕНИ МЕСТА:
Прво место – 400€(евра)
Второ место – 300€(евра)
Трето место – 200€(евра)

УЧЕСТВОТО Е БЕСПЛАТНО!

Отворена девизна сметка за донации
MK07240167008806122
Livantina Stoichova
Universal Investment Bank Skopje(UNIBANK)

СИТЕ ДОНИРАНИ СРЕТСТВА ЌЕ БИДАТ ДАДЕНИ ЗА ХУМАНИТАРНИ
ЦЕЛИ!

За повеќе детали кликни на фотографијата

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*