Донација од англиска литература за делчевската библиотека

И повторно донација на книги од наши сограѓани во ЈЛБ„Илинден“ Делчево. Suni Williamson на библиотеката, денес подари неколку книги англиска литература.

ЈЛБ „Илинден“ располага со англиска литераура но не во огромен број на наслови, затоа оваа донација ни е посебно мила и посакувана.

Сите наши членови кои сакаат да читаат на англиски јазик, од денес имаат на располагање, нови инересни наслови.

На Suni Williamson од име на ЈЛБ„Илинден“ и благодариме искрено и од срце за оваа донација.❤❤❤

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*