Концерт на учениците на проф м-р Елена Трајанова за Денот на културата во Делчево

Учениците на проф. м-р Елена Трајанова во соработка со НУЦК ,,Никола Јонков Вапцаров”-Делчево во среда (08.06.22) ќе одржат концерт по повод Денот на културата.

Учествуваат: Неда, Теодор, Марија Магдалена, Нела, Катерина, Максим, Мила, Никола, Кирчо, Меглена, Андреј, Анастасија, Магдалена, Ивана, Искра, Симона и Ања.
Дојдете да ви покажеме што сме научиле.
Ве очекуваме, се вели во најавата за настанот.

За повеќе информации кликнете на фотографијата подолу:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*