Македонскиот победник на Звездите на Гранд – Ристе Ристески оваа сабота во CLUB RIVER Делчево

Оваа сабота 25 јуни 2022, Ристе Ристески во Club River Делчево

Не пропуштајте го настапот на единствениот Македонец кој победил во Звездите на Гранд

Резервации на 078/220-149

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*