ИЗВЕСТУВАЊЕ за можен прекин на водоснабдувањето во четврток во повисоките делови на Делчево

ИЗВЕСТУВАЊЕ од ЈКПД ,,Брегалница”

Во рамките на реализација на Проектот за водоснабдување на Делчево, на ден 23,06,2022 (Четврток) ќе се извршуваат работи на главниот испусен вентил на Брана Лошана поради што водоснабдувањето на градот Делчево ќе се врши исклучиво од бунарските системи во с.Тработивиште и Ново Делчево.

Поради тие причини истиот ден во периодот од 12,00 до 18,00 часот можен е прекин во водоснабдувањето кај корисниците од повисоките зони во градот.

Благодариме за разбирањето.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*