Младинскиот актив организира турнир во мал фудбал во беровско Митрашинци

Течат последните подготовки на младинскиот актив од с. Митрашинци кој организира традиционален турнир во мал фудбал на ден 24.07.2022 (недела) со почеток од 10 часот.

“Почитувани спортисти, љубители на малиот фудбал, повелете, пријавете се и дојдете во с. Митрашинци да другаруваме, да спортуваме, да се натпреваруваме и да ги бодрите вашите фаворити.
Однапред ви се заблагодаруваме на вашето присуство, со што ќе го збогатите нашиот турнир” – велат организаторите


Обезбедени се вредни награди и тоа:
1 место: 10.000 денари. +мајци
2 место: 6.000 денари.
3 место :4.000 денари.

Учество од екипа 700 денари.


Контакт телефон:
Алекcандар:077-577-316
Виктор:078-931-545
Ѓорѓи:078-891-612

Исто така за добра журка и расположение ќе се погрижи Елена Миков од Струмица

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*