Секој има право на правда, секој има право на живот

На 26 ти овој месец ќе биде свикана прес конференција,поканети ќе бидат сите тв,печатени весници и портали,за деталите од пресот ќе бидат информирани и надвор од земјава.
На 26 мај годинава од Липкер во битолска фирма беше згазен 66 годишен човек.На прес конференцијата ќе проследите се она што се случува од 26 мај се до 26 јули ,поткрепено со докази.

Анонимна телефонска закана вчера во 15 часот и 1 минута беше упатена кон згазениот човек да не зборува многу оти ќе му ги докршат нозете и ќе му е…ат племето, не успеавме да пријавиме бидејќи не упатија за анономни да се обратиме до операторот па потоа кога ќе излезе бројот да пријавиме. Сметам дека јавноста треба да биде информирана. Згазениот 66 годишник има тешка телесна повреда. Детално за ова, на наведениот датум за прес.

Поддршка за колешката од Битола, чиј статус го споделуваме во целост

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0aqNv2FqpjgU6PRqzXUSV4AWrru2KiD6wh3rLDzG18vNUe3BDqvnmqyreVfmYVVFLl&id=100002085313554

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*