Повелете во прекрасниот амбиент на Ресторан Тропик – Пехчево

Ресторан Тропик🌴 добро познатото место во Пехчево, повелете во прекрасниот амбиент и вкусна храна приготвена на традиционален начин дури и за најпребирливите гурмани, врвна услуга, богато мени 🍝🍲🍰🥂🍷, во склоп на ресторант Тропик🌴 се и новоотворените апартмани, стилски дизајнирани дури и за најпребирливите вкусови, опремени со ТВ приемник📺, Wi-fi конекција📲, стилски дизајнирани соби, бањи опремени со туш кабини🛁, ладење/греење, сопствен паркинг.

Во близина на Апартманите се наоѓаат и добро познатите Пехчевски водопади 🌊 на само 10 км во Месноста Равна река, во живописна природа која плени со својата убавина..

Гостите може да ги посетат Пехчевските водопади, Месноста Равна река, Археолошки локалитет св. Петка, планината Влаина со врвовите (Кадиица и Буковик) патека за велосипедисти која води до врв Ченгино кале. На 10 километри се наоѓа Беровското езеро.

За повеке информации и контакт👇📲
https://kajak.mk/smestuvanje/fe984dbc-apartmani-vo-pehchevo
https://www.facebook.com/Restorant-Tropik-Pehcevo-867242373320216/

Контакт тел📲/ емаил📧:
072 224 256
miovskigj@outlook.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*