Блиц интервју со Александар Сашо Стоичовски, маратонец по потекло од Делчево

Александар Сашо Стоичовски е делчевчанец кој повеќе од 20 години живее во Скопје, тој во последните околу 8 години целосно е посветен на атлетиката. На … Continue reading Блиц интервју со Александар Сашо Стоичовски, маратонец по потекло од Делчево