Утврден нов термин за содржините од Каменичко културно лето 2022

Утврден е нов термин за реализирање на настаните од Каменичко културно лето 2022.

Предвидените настани кои беа откажани поради тридневната жалост во М.Каменица ќе се одржат на 07, 08 и 09 октомври.

Велосипедската тура “Tour The Kalimanci Lake” ќе се одржи на 09 октомври, првата градска ноќна трка “Kamenica Night Run” ќе се одржи на 08 октомври, а настаните од музичко-сценска дејност на 07 и 08 октомври, соопштија од КИЦ ,,Романса”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*