Уште еден истрчан маратон за Александар Сашо Стоичовски

Објава на Александар Сашо Стоичовски:

Истрчан мојот 8-ми маратон.

Резултат 3:23:42, 21-во место во генерален пласман.

Првите 30км ужување и 12км болно и напорно ,,уживање”.

Очекувањата беа малку поголеми од можностите, сепак задоволен што се уште можам да ја совладам најтешката атлетска дисциплина.

Повеќе за приказната за нашиот сограѓанин од интервјуто кое неодамна го даде за Делчево365:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*