Пристигнаа примамливи наслови во ЈЛБ ,,Илинден”

На барање на читателите во ЈЛБ “Илинден”-Делчево како што информираа од библиотеката пристигнаа: “Кралицата Елизабета” и двете најнови изданија посветени на Новак Ѓоковиќ.
Ве очекуваме, се вели во објавата на ЈЛБ ,,Илинден”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*