Локален билјард 9 ball турнир во недела во The Club во Делчево

Во недела во The Club Делчево ќе се одржи локален 9 ball билјард турнир на кој засега се регистрирани околу 15 натпреварувачи.

Учеството на турнирот е 1000 денари, со обезбеден награден фонд за најдобрите.

За натпреварувачите во тек на натпреварувањето обезбедени се храна и пијачки од спонзорите.

Организаторите упатија отворена покана до сите љубители на овој спорт да присуствуваат на настанот кој ќе се одржи во недела на 9 октомври 2022 година.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*