Стенд-ап комична вечер на 17 октомври во М.Каменица

НАЈГОЛЕМИОТ БАЛКАНСКИ СТЕНД АП И ВО МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА
17 Октомври 2022 година
почеток:20 часот
Влез:100 денари

Почитувани,
Не пропуштајте да бидете дел од најголемиот балкански стенд ап во Домот на Културата во Македонска Каменица на 17 Октомври 2022 година. На него ќе настапат врни балкански стенд ап комичари меѓу кои:

ХАЗИМ МУЈЧИНОВИЌ-актер во серијалот “Луд збунет нормален”-актер од БИХ

ЈАГОДА ЈОВАНОВИЌ-Стенд ап комичар од Србија

ИВАНА НАСКОВА-Долги години во македонската јавност, ја познаваме како радио и ТВ водителка.
СРЃАН СЛИЈЕПЧЕВИЌ – комичар од Зрењанин (Србија)

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ ЗА СТЕНД АП КОМИЧАРИТЕ ВЕЌЕ ВО НАРЕДНИТЕ ДЕНОВИ…се вели во најавата за настанот.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*