Закажана втората ,,Ендуро трка” во Делчево

ИЗВЕСТУВАЊЕ

На 06.11.2022 ЕНДУРО ТИМ ДЕЛЧЕВО ја организира 2-та по ред ендуро трка во Делчево под мотото “ЕНДУРО ТРКА 2022.

Се надеваме дека ке се собереме во што поголем број да се дружиме, спортуваме и уживаме во убавините на Голак.

ЕНДУРО ТИМ ДЕЛЧЕВО.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*