Одиграни натпревари помеѓу младите категории на Брегалница Делчево и Слога Виница

-Заклучуваме прекрасно поминат ден во Виница, прекрасен пречек од нашите домаќини од ФК Слога, уште поубави натпревари кои ни ги приредија нашите дечиња! Дожд од голови и атрактивни акции!!! Преубаво претпладне во Виница, се вели во објавата на младите категории на ФК ,,Брегалница Делчево”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*