Оглас: Вршиме изработка на кошулици, монтажа на плочки и внатрешно малтерисување со М-5

Доколку имате потреба од изработка на кошулици и монтажа на плочки побарајте не на телефон: 076/716-134.

Воедно вршиме и внатрешно малтерисување со м-75

https://youtube.com/shorts/ROIG0dvYHpo?feature=share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*