Се продава деловен објект на атрактивна локација во Македонска Каменица

Деловниот објект има површина од 70 м2 и надворешен дел (тераса) од 65 м2, со можност за надградба на кат од 140 м2.

Објектот се наоѓа во самиот центар на Македонска Каменица, на улица Александар Македонски (Обложувалница Моцарт).

Цена по договор.

Телефон за контакт: +389 70 717 404

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*