Донација од организаторите на Меморијалниот турнир ,,Филип Стоичов” за делчевските училишта

Денеска е реализирана уште една донација од страна на организацијата на меморијалниот турнир во мал фудбал во чест на нашиот Филип Стоичов во соработка со Club RIVER.

Донацијата е реализирана со училишен прибор во двете наши општински училишта ОУ.Ванчо Прке и ОУ.СВ.Климент Охридски.

Благодарност до сите кои земаа учество на различен начин за да оддадеме почит на нашиот брат и другар Филип ❤️

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*