Фото: Се е подготвено за претстојниот Enduro&Off road натпревар во Делчево

“Ендуро трката 2022” која ќе се одржи на 06.11.2022 година ке биде во 5 категории:
*Крос Мотори до 250 кубици
*Крос мотори над 250 кубици
*ATV мотори
*Џипови до 2000 кубици
*Џипови над 2000 кубици.

За сите 1-ви места има предвидено награди,пехари,медали и благодарници.
За сите 2-ри и 3-ти места има предвидено медали и благодарници.

Ве очекуваме во што поголем број сите заедно на едно место да се дружиме,забавуваме,спортуваме и секако да го негуваме OFF ROAD спортот.

Со Почит, ЕНДУРО ТИМ ДЕЛЧЕВО

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*