Баскет Кам против вториот тим на МЗТ Скопје – Аеродром оваа недела во М.Каменица

Сениорскиот кошаркарски тим на Баскет Кам од Македонска Каменица ги повикува сите љубители на спортот на натпреварот кој на 6 ноември 2022 ќе се одигра со втората екипа на МЗТ Скопје Аеродром која лани настапуваше во Првата МКД лига, екипа која исто така се бори за влез во елитата.

Натпреварот чиј влез е слободен ќе се одигра со почеток во 13:00 часот, заради што на сениорите ќе им биде потребна поддршка од нивниот 6-ти играч публиката.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*