Делчевски средношколци одржаа практичен наставен час ,,Учење преку работа кај работодавач”

Учениците при СОУ М.М. Брицо,
-Прехранбена насока – прехранбен техничар •Сектор Хемија и Технологија денес одржаа практичен наставен час, преку програмата “Учење преку работа кај работодавач”.

-Чест и задоволство ни е, што не избраа нас, PUB Делчево, како угостителски објект за да се стекнат за знаења и вештини од областа на угостителството и да ја применат наставната теорија во пракса. Особена благодарност до професорките Валентина Калаџиска и Јадранка Атанасова, за укажаната доверба.

Ви стоиме на располагање, за сите Ваши идни планирани активности и да Ви бидеме од помош во реализацијата, се вели во објавата на PUB Делчево.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*