Сè од бебешка и детска гардероба во Бутик ,,Пчелка” – Делчево

Изберете нови модерни парчиња на облека за вашите бебиња и дечиња од најрана возраст во омиленото место за бебешка и детска облека во Делчево.

Во Бутик Пчелка ќе најдете:

●Облека за новороденчиња

●Облека за женски бебиња

●Облека за машки бебиња

●Облека за момчиња и девојчиња

Разни детски комплети, тренерки, блузони, дуксери и секаков вид на додатоци и друга бебешка и детска облека.

Со еден збор во Бутик Пчелка – Делчево ќе најдете секаков асортиман на гардероба за најмалите, чиј квалитет веднаш ќе го препознаете.

Новата бебешка и детска колекција есен/зима 2022 веќе е достапна по најпристапни цени во градот.

Посетете го Бутик Пчелка на улица Светозар Марковиќ во зелената зграда во Делчево веднаш спроти Градскиот парк или заследете ја фејсбук страната на Бутик Пчелка https://www.facebook.com/profile.php?id=100063690273514 и одберете ја облеката која најмногу му одговара на вашето дете.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*