Македонска кујна и традиција – Ресторан ,,Антика” Делчево

Македонска кујна и македонска традиција сплотени во една приказна која започнува далечната 2007 г.

Место каде можете да ја вкусите македонската храна и амбиент, каде можете да се чувствувате пријатно и удобно.

Во ресторан Антика можете да ги вкусите многуте стари македонски специјалитети, препознатливата скара на жар, готвена храна и уште многу други деликатеси.

Македонски амбиент, македонска кујна и македонска музика, тоа е нашата традиција.

Резервации: 033-410-900

https://www.facebook.com/Antika.Delchevo?mibextid=ZbWKwL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*