Дигитален рекламен материјал за вашиот бизнис во СПИС Делчево!

Продавницата на македонски производи СПИС Делчево ви нуди голем број на услуги за вашиот бизнис по мошне пристапни цени.

  • Дигитален принт во боја
  • Скенирање, фотокопирање, персонализирани календари со текст и слика по ваша желба
  • Флаери, меморандуми, каталози
  • Запалки, пенкала, блузи
  • Печатење во боја А4 и А3 формат
  • Печатење на чаши и чинии
  • Гравирање на стакло
  • Покани за вашите веселби
  • Магнети
  • Печатење на календари со Ваше лого

Продавницата на СПИС се наоѓа на улица „Браќа Миладиновци“ во Делчево, над поранешната кафеана Велтранс.

Вашите нарачки на телефон: 071/215-474

За сето останатото посетете ја фан-страната на СПИС Делчево

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*