Закажана форумска сесија за креирање на општинскиот Буџет во Пехчево

Во Пехчево ќе се одржи форумска сесија за општинскиот Буџет. Еве што се вели во поканата од градоначалникот Александар Китански:

Почитувани,
Ве покануваме да земете учество на форумската сесија за формирање на општинскиот буџет за 2023год. за Општина Пехчево.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*