МВР Билтен: Лажна пријава за бомба на неколку локации во Делчево

МВР БИЛТЕН: ЛАЖНА ПРИЈАВА ЗА БОМБА НА НЕКОЛКУ ВО ДЕЛЧЕВО

На 17.12.2022 година околу 19 часот во ПС Делчево машко лице се јавило телефонски и упатило закана за наводно поставена експлозивна направа на неколку локации во Делчево. Веднаш се преземени соодветни мерки и активности, извршени потребните проверки и утврдено дека станува збор за лажна пријава.

https://mvr.gov.mk/izvadok-od-dnevni-nastani/2821

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*