И во новата 2023 година бидете со BB Company за Ваш успешен чекор на патот кон успехот!

Се приближуваме кон крајот на оваа посебна 2022 година, BB Company може да погледне наназад со голема гордост и да се чувствува задоволно, гордо и среќно затоа што сигурно им помогнавме на повеќе од 150 семејства успешно да се интегрираат во 2022 година (работа, виза, сместување, разни документи итн. )

Овде во Германија, на некој да му подадам рака и да му помогнам да има парче леб, односно добрата иднина е нешто што ми ги исполнува душата и срцето.

Иако оваа 2022 година беше исполнета со многу кризи и слично, сепак ние успеавме да најдеме имот за 3 нови станови за да го зголемиме, што значи дека ќе имаме нови, односно поголеми капацитети за сместување.

На ова место сакам да ви се заблагодарам на сите од се срце за трпението и бескрајното верување во нас и нашите способности, како што знаете, секогаш се трудиме и кога ќе ги исполниме вашите барања, успешно ќе ги исполниме и договориме нив, секако дека ќе продолжиме така.. и во наредната 2023 година, година која сигурно ќе биде исполнета само со повеќе искуство, мудрост и успех…

И сега сите да сте здрави и живи и само среќни, нека ве следат успехот и среќата во наредната 2023 година и во животот, тоа Ви го посакува од се срце вашиот Бошко ББ.

ЗАПОМНЕТЕ ГО ОВА ЕДЕН ПАТ ЗАСЕКОГАШ: Во животот воопшто не е важно кој те турнал да паднеш. Единственото нешто што е важно е кој повторно ти подал рака да станеш и да продолжиш по патот на животот.

BB Company

Бошко Васев

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*