Трајковски со Божиќна честитка до граѓаните на Делчево

Нека овој ден донесе верба и надеж за добро здравје, благосостојба, љубов, меѓусебна почит и помагање.

Да продолжиме да негуваме добри мисли, да правиме добри дела, да се почитуваме и помагаме, како денеска така и секој нареден ден од годината што доаѓа.

МИР БОЖЈИ – ХРИСТОС СЕ РОДИ.

ЧЕСТИТ БОЖИК.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*